Bosch, Etkinlik

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu,daha temiz bir dünya için çocukları bilinçlendiriyor.

2008 yılından günümüze kadar devam eden Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, eğitici ve öğretici oyunlarla çocuklara daha sürdürülebilir bir dünya için neler yapabileceklerini anlatıyor. Farkındalığı artıran ve geleceğe yatırım yapan tiyatro, çevreye duyarlı bilinçli nesiller yetiştirilmesine katkı sağlıyor. Türkiye’yi 5 kez dolaşan, 600’ün üzerinde temsille yaklaşık 200 bin çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, turnelere devam ederken bir yandan da dijital dünyada tüm çocuklara ulaşıyor.

Okul öncesi ‘Sürdürülebilirlik’ bilinci

Doğa ile bağın erken yaşlarda kurulması gerektiğine dikkat çeken Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 3 yaşın üzerindeki okul öncesi çocuklara hitap ediyor ve sürdürülebilirlikle birlikte çevre bilincini aşılıyor. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile hayata geçen tiyatro, her bir oyunda farklı çevre sorunlarına odaklanıyor.

Çevre sorunlarında neden-sonuç ilişkisi…

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, çevre sorunlarına neden ve sonuçlarla değiniyor. Bugünden gerekli önlemler alınmadığı takdirde, gelecekte Dünya’mızın yaşayacağı olumsuzlukların altını çiziyor. Ve tabii ki birey olarak bu önlemleri nasıl alacağımızı… Isınan havanın, eriyen buzulların, kuraklığın, susuzluğun neden oluştuğu ve nelere sebep olabileceği çocuklara en anlaşılır şekliyle aktarılıyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, bizimle aynı Dünya’yı paylaşan sevimli dostlarımızı da unutmuyor. Sevimli dostlarımız her bir oyunda Dünya’ya iyi gelecek maceraların ortağı oluyor.

 

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, her çocuğun yanında

Türkiye’nin doğusundan batısına sırasıyla tüm illerini ziyaret eden ve turnelerine devam eden Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, dijital dünyada da yer alıyor. Daha fazla çocuğa ulaşma amacı ile dijital dünyada da yer alan oyunlar, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ücretsiz olarak dinleyebiliyor. ‘’Dünya Bizim Evimiz‘’ başlığıyla yayınlanan podcast serisine, çevreye duyarlı ünlü oyuncular da seslendirmeleriyle destek veriyor.

2020 yılında başlayan ve seslendirmelerini ünlü oyuncuların gerçekleştirdiği ‘’Dünya Bizim Evimiz’’ podcast serimizi hemen Spotify’dan dinleyin, yeni bölümlerimiz ve sürpriz konuklarımız için kanalımızı takip edin.

Spotify’da dinleyin

Ve işte beklenen buluşma gerçekleşiyor!

Sahnelere covid-19 salgını sebebiyle 2020 yılında ara verdiğimiz Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda bu sene yeniden buluşuyoruz!
2022 yılında gerçekleştireceğimiz tiyatro turnesine ait tarih ve şehirleri çok yakında sizlerle paylaşacağız. Sürdürülebilirlik bilincini çocuklara öğretici yollarla anlattığımız birbirinden renkli oyunlarımız için takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + 15 =